Projecten & vragen vrijwilligers

Projecten

Wil je met je vereniging een project, activiteit of evenement uitwerken, maar weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen? De JOS medewerkers zijn steeds bereid om samen met jou aan de slag te gaan en je hier in te begeleiden. Het JOS team weet namelijk welke procedures je moet doorlopen voor het organiseren van je project en of je eventueel subsidies kan bekomen voor jouw project. Daarnaast hebben de JOS medewerkers een ton aan ervaring over het organiseren van allerlei soorten activiteiten en kan je bij hen ook terecht voor advies.

Vereniging gerelateerde vragen

Heb je nood aan begeleiding op maat binnen jouw jeugdvereniging en zit je met vragen zoals: “Hoe kunnen we meer leden werven?”, “Hoe brengen we een probleem op een correcte manier aan bij medeleiding of ouder?”, “Zijn wij verzekerd wanneer we op uitstap gaan?”, …
Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de jeugdwerkers van JOS vzw.

Vrijwilligers

Zit je met een persoonlijke vraag over jouw doorgroeimogelijkheden bij je jeugdvereniging, jouw leidingstijl, een probleem dat niet van de baan geraakt, … staat jouw koepelorganisatie iets te ver van jou af en heb je nood aan een objectief advies of luisteren oor. De deur van de jeugdwerkers van JOS staat steeds voor jou open.

Op deze pagina vind je alle contactgegevens van de JOS medewerkers.