Feestmateriaal & sportmateriaal

Feestmateriaal

Alle erkende jeugdwerkinitiatieven kunnen voor een activiteit, project of evenement materiaal bij de stad ontlenen. Dit kan aan jeugdtarief (50% van het basistarief). De materiaallijst met ontleenprijzen en foto’s vind je op de evenementenpagina van de stad Sint-Niklaas.

LET OP: je aanvraag voor het ontlenen van feestmateriaal moet ten laatste acht weken op voorhand worden aangevraagd. Daarna wordt al het materiaal verdeeld over alle aanvragen. Het is mogelijk dat niet al je gevraagde materiaal beschikbaar is. Ten laatste zes weken voor je activiteit krijg je een schriftelijke bevestiging van welk materiaal je werd toegewezen en de kostprijs.

LET OP: het materiaal wordt geleverd door de stad of kan worden afgehaald tijdens de kantooruren. Lees daarvoor de afsprakennota in het aanvraagformulier.

LET OP: vraag naast feestmateriaal ook je evenement aan!

Sportmateriaal

Alle erkende jeugdwerkinitiatieven kunnen voor een activiteit, project of evenement sportmateriaal bij de stad ontlenen. Dit kan aan jeugdtarief (50% van het basistarief). De materiaallijst met ontleenprijzen vind je op de Uitleendienst Sportmateriaal van de stad Sint-Niklaas.